Er e-cigaretter en god ide?

Er e-cigaretter en god ide?

E-cigaretter, el-cigaretter, damper eller el-smøg? Kært barn har mange navne, og dette er efterhånden blevet et ret populært produkt blandt mange rygere. Overvejer du selv at prøve en e-cigaret, så findes der et væld af muligheder. Du kan blandt andet selv vælge, hvor meget nikotin din e-cigaret skal indeholde, og det samme gælder smagen og duften. 

Læs med her og bliv klogere på, hvilket fordele der er ved at vælge et alternativ som damp frem for traditionel tobaksrygning.

E-cigaretter til dig som gerne vil prøve et alternativ til tobak

Er du en af dem, som gerne vil stoppe med at ryge, og har du længe gået med tanken om at kvitte smøgerne, men desværre bare aldrig har taget det sidste skridt? De elektriske cigaretter eller dampere kan være en god løsning, og en god måde til enten helt at stoppe med at ryge eller bare et alternativ til den almindelige cigaret. 

Det er de færreste, der er i tvivl om, at det ikke er sundt at ryge, og de fleste ved også at rygning kan være skyld i mange alvorlige følgesygdomme. En e-cigaret er mindre skadeligt end en almindelig cigaret, og du slipper blandt andet helt for at indånde de over 4000 skadelige stoffer, som en almindelig cigaret indeholder. 

En anden klar fordel er, at du også helt slipper for lugten af røg, så du kan glemme alt om gule misfarvede tænder og dårlig cigaretånde.

Hvordan fungerer en e-cigaret?

Den elektriske cigaret består af et batteri, en tank og en coil, som også
kaldes en brænder. Batteriet kan genoplades således, at du bruger den samme e-cigaret igen og igen. Når batteriet er tømt, blinker en lampen og så skal den en tur i opladeren. Tanken er den enhed, hvor du hælder e-væsken på, det er også heri at cigarettens coil sidder. Coilens funktion er at fordampe e-væsken, når du tænder e-cigaretten og trækker dampen ind i munden og ned i lungerne.

Gode grunde til hvorfor du skal vælge en e-cigaret

Listen er lang og fordelene er mange ved at vælge en af de mange el-cigaret fremfor de almindelige cigaretter. Vil du gerne skåne din omverden for passiv rygning, og vil du gerne kunne dampe hvor du vil, så skal du vælge at dampe frem for at ryge tobak. Damperen er nemlig ikke omfattet af rygeloven, og så har den ikke samme skadelige stoffer som en almindelig cigaret.

Udover de sunde fordele kan du også spare en del penge ved at dampe. Med en el smøg kan du spare helt op til 80% på dit daglige forbrug af røg. 

Vælger du at ryge e-cigaretter, så har du også muligheden for selv at bestemme både indholdet af nikotin, men også hvilken smag, og hvor meget damp du gerne vil have, din e-cigaret skal give dig. Nogle ønsker for eksempel at få en stor og fyldig damp, mens andre ønsker en mere let damp. 

admin

Lukket for kommentarer.

Climateminds.dk 2019